Valuta

Privatliv og cookies

Privacy Policy

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Kontakt os på, hvis du har spørgsmål eller problemer angående brugen af ​​dine personlige data, og vi vil gerne hjælpe dig.

Ved at bruge dette websted eller / og vores tjenester, accepterer du behandlingen af ​​dine personlige data som beskrevet i denne privatlivspolitik.

1. De gode ting
Vi bruger kun dine data til at forbedre din oplevelse.

2. Låst ned
Vi beskytter dine data, som om de er vores egne.

3. Lige taler
Vi taler altid dit sprog og har ryggen - ingen vrøvl, ingen overraskelser.

4. Ingen spam
Du bestemmer hvad og hvordan du hører fra os.

5. Bare det væsentlige
Dine oplysninger vil ikke bare blive ved - hvis vi ikke har brug for det, sletter vi det

Indholdsfortegnelse

  1. Definitioner anvendt i denne politik
  2. Databeskyttelsesprincipper, vi følger
  3. Hvilke rettigheder har du til dine personlige data
  4. Hvilke personlige data vi indsamler om dig
  5. Hvordan bruger vi dine personlige data
  6. Hvem ellers har adgang til dine personlige data
  7. Hvordan sikrer vi dine data
  8. Oplysninger om cookies
  9. Kontakt information

Definitioner

Personoplysninger - enhver information vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person (dybest set dig, os og alle andre).
Behandles - enhver handling eller et sæt operationer, der udføres på personoplysninger eller på sæt personoplysninger.
Registreret - en fysisk person, hvis personoplysninger behandles.
Barn - en fysisk person under 16 år.
Vi os (enten kapitaliseret eller ej) - Meraki, shopmeraki.co eller Shop Meraki Ltd.
Webstedet (enten med stort eller ikke) - webstedet https://shopmeraki.co
Produkter (enten aktiveret eller ikke) - de produkter, der tilbydes af os
Serviceydelser (enten aktiveret eller ikke) - de tjenester, der tilbydes af os

Databeskyttelsesprincipper

Vi lover at følge følgende databeskyttelsesprincipper:

  • Behandling er lovlig, retfærdig og gennemsigtig. Vores behandlingsaktiviteter har lovlige grunde. Vi overvejer altid dine rettigheder, før du behandler personlige data. Vi vil give dig oplysninger om behandling på forespørgsel.
  • Behandling er begrænset til formålet. Vores behandlingsaktiviteter passer til det formål, som Personoplysninger er samlet.
  • Behandling sker med minimale data. Vi samler kun og behandler den minimale mængde personlige data, der kræves til ethvert formål.
  • Behandlingen er begrænset med en tidsperiode. Vi gemmer ikke dine personlige data i længere tid end nødvendigt.
  • Vi vil gøre vores bedste for at sikre nøjagtigheden af ​​data.
  • Vi vil gøre vores bedste for at sikre dataets integritet og fortrolighed.

Den registreredes rettigheder

Datafeltet har følgende rettigheder:

  1. Ret til information - hvilket betyder at du skal have ret til at vide, om dine personlige data behandles; hvilke data der indsamles, hvorfra de hentes, og hvorfor og af hvem de behandles.
  2. Ret til adgang - hvilket betyder at du har ret til at få adgang til de data, der er indsamlet fra / om dig. Dette inkluderer din ret til at anmode om og få en kopi af dine indsamlede personoplysninger.
  3. Ret til berigtigelse - hvilket betyder at du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af dine personlige data, der er unøjagtige eller ufuldstændige.
  4. Ret til sletning - hvilket betyder under visse omstændigheder, at du kan anmode om, at dine personlige data slettes fra vores optegnelser.
  5. Ret til at begrænse behandling - hvilket betyder, hvor visse betingelser gælder, har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data.
  6. Ret til at gøre indsigelse mod behandling - hvilket betyder, at du i visse tilfælde har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, for eksempel i tilfælde af direkte markedsføring.
  7. Ret til at gøre indsigelse mod automatiseret behandling - hvilket betyder at du har ret til at gøre indsigelse mod automatiseret behandling, herunder profilering; og ikke være underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling. Denne ret kan du udøve, når der er et resultat af profileringen, der har retlige virkninger for eller væsentligt påvirker dig.
  8. Ret til dataportabilitet - du har ret til at få dine personlige data i et maskinlæsbart format, eller hvis det er muligt, som en direkte overførsel fra en processor til en anden.
  9. Ret til at indgive en klage - i tilfælde af at vi afviser din anmodning under adgangsrettighederne, giver vi dig en grund til hvorfor. Hvis du ikke er tilfreds med den måde, din anmodning er blevet håndteret på, bedes du kontakte os.
  10. Ret til hjælp fra tilsynsmyndighed - hvilket betyder at du har ret til hjælp fra en tilsynsmyndighed og ret til andre retsmidler såsom at kræve erstatning.
  11. Ret til at trække samtykke tilbage - du har ret til at trække ethvert givet samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage.

Data vi samler

Oplysninger, du har givet os
Dette kan være din e-mail-adresse, navn, faktureringsadresse, hjemmeadresse osv. - primært oplysninger, der er nødvendige for at levere dig et produkt / en tjeneste eller for at forbedre din kundeoplevelse hos os. Vi gemmer de oplysninger, du giver os, for at du kan kommentere eller udføre andre aktiviteter på hjemmesiden som at efterlade en produktanmeldelse. Disse oplysninger kan f.eks. Omfatte dit navn og din e-mail-adresse.

Oplysninger indsamles automatisk om dig
Dette inkluderer oplysninger, der automatisk gemmes af cookies og andre sessionsværktøjer. For eksempel dine indkøbskurvoplysninger, dine ønskelisteoplysninger, din IP-adresse, din indkøbshistorik (hvis der er nogen) osv. Disse oplysninger bruges til at forbedre din kundeoplevelse. Når du bruger vores tjenester eller ser på indholdet af vores websted, kan dine aktiviteter blive logget.

Oplysninger fra vores partnere
vi vil aldrig indsamle oplysninger om dig fra tredjeparter.

Offentlig tilgængelig information
vi vil aldrig indsamle oplysninger om dig, der er offentligt tilgængelige.

Hvordan bruger vi dine personlige data

Vi bruger dine personlige data for at:

  • levere vores service til dig. Dette inkluderer f.eks. Registrering af din konto; at give dig andre produkter og tjenester, du har anmodet om; give dig reklameartikler på din anmodning og kommunikere med dig i relation til disse produkter og tjenester; kommunikere og interagere med dig; og underrette dig om ændringer i tjenesterne.
  • forbedre din kundeoplevelse
  • opfylde en forpligtelse i henhold til lov eller kontrakt.

Vi bruger dine personlige data på legitime grunde og / eller med dit samtykke.

Af grunde til at indgå en kontrakt eller opfylde kontraktlige forpligtelser behandler vi dine personoplysninger til følgende formål:

  • at identificere dig
  • at give dig en service eller at sende / tilbyde dig et produkt;
  • at kommunikere enten til salg eller fakturering.

På baggrund af legitime interesser behandler vi dine personoplysninger til følgende formål:

  • at sende dig personlige tilbud (fra os og / eller vores nøje udvalgte partnere);
  • at administrere og analysere vores kundebase (købsadfærd og historie) for at forbedre kvaliteten, sorten og tilgængeligheden af ​​produkter / tjenester, der tilbydes / leveres;
  • til at styre vores forretningsbehov, såsom overvågning, analyse og forbedring af tjenester og webstedsydelse og funktionalitet. For eksempel analyserer vi brugeradfærd og undersøger, hvordan du bruger websted, produkter og tjenester;
  • til at styre risiko og beskytte webstedet, tjenesterne og dig mod bedrageri ved at verificere din identitet og hjælpe med at opdage og forhindre svindel og misbrug af webstedet, produkter eller tjenester;
  • at overholde vores forpligtelser og at håndhæve vilkårene på vores websted, produkter og tjenester, herunder at overholde alle gældende love og regler;
  • at udføre spørgeskemaer vedrørende kundetilfredshed;
  • håndhæve vilkårene for vores websted, produkter og tjenester
  • anonymisere personlige data for at levere aggregerede statistiske data til tredjeparter, inklusive andre virksomheder og medlemmer af offentligheden, om hvordan, hvornår og hvorfor brugere besøger vores websted og bruger vores tjenester.

Så længe du ikke har informeret os om andet, anser vi det for at være vores legitime interesse at tilbyde dig produkter / tjenester, der ligner din indkøbshistorik / browsingadfærd.

Med dit samtykke behandler vi dine personoplysninger til følgende formål:

  • at sende dig nyhedsbreve og kampagnetilbud (fra os og / eller vores nøje udvalgte partnere);
  • for at svare på dine anmodninger, for eksempel for at kontakte dig om et spørgsmål, du har sendt til vores kundeserviceteam;
  • at levere personlige produktforslag, der tilbydes af os på tredjepartswebsteder og onlinetjenester. Vi kan bruge dine personlige data og andre oplysninger, der er indsamlet i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik til at levere en målrettet visning, funktion eller tilbud til dig på tredjepartswebsteder. Vi bruger muligvis cookies og andre sporingsteknologier til at levere disse onlinetjenester og / eller arbejde med andre tredjeparter såsom reklame- eller analysevirksomheder for at levere disse onlinetjenester;
  • at markedsføre til dig ved at levere markedsføringsmateriale om vores produkter. Vi kan også behandle dine personlige data for at skræddersy visse tjenester, produkter eller webstedsoplevelser for bedre at matche vores forståelse af dine interesser;
  • til andre formål har vi bedt om dit samtykke til.

Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde en forpligtelse, der stammer fra loven, og / eller bruge dine personoplysninger til valgmuligheder i henhold til loven. Vi forbeholder os ret til at anonymisere de indsamlede personoplysninger og bruge sådanne data. Vi bruger kun data uden for denne politik, når de er anonymiserede. Vi gemmer dine faktureringsoplysninger og andre oplysninger, der er indsamlet om dig, så længe det er nødvendigt til regnskabsmæssige formål eller andre forpligtelser, der følger af loven, men ikke længere end den respektive lovbestemte opbevaringsperiode. Efter udløbet af denne periode slettes de tilsvarende data rutinemæssigt, så længe det ikke længere er nødvendigt for opfyldelsen af ​​kontrakten eller indledningen af ​​en kontrakt.

Vi behandler muligvis dine personoplysninger til yderligere formål, der ikke er nævnt her, men er kompatible med det oprindelige formål, hvortil dataene blev samlet. For at gøre dette vil vi sikre, at:

  • sammenhængen mellem formål, kontekst og karakter af personlige data er egnet til videre behandling;
  • den videre behandling vil ikke skade dine interesser og
  • der ville være passende beskyttelse for behandling.

Vi informerer dig om yderligere behandling og formål.

Hvem andre kan få adgang til dine personlige data

Vi deler ikke dine personlige data med fremmede. Personoplysninger om dig leveres i nogle tilfælde til vores betroede partnere for enten at gøre det muligt at levere tjenesten til dig eller for at forbedre din kundeoplevelse. Vi deler muligvis delvist dine data med:

Forbundne tredjeparter:

  • jetpack. Vi bruger Jetpack's sikkerhedsfunktioner, så vores side er bedre beskyttet mod brutale kraftangreb. Jetpack optimerer og fremskynder også indlæsningen af ​​billeder på webstedet - https://automattic.com/privacy/
  • PayPal. Vi bruger og har integrerede PayPal-komponenter. PayPal er en online betalingstjenesteudbyder - https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-prev
  • Facebook. Vi har integreret Facebooks Pixel for at hjælpe os med at bestemme vores brugeroplevelse på hjemmesiden. Vi bruger også Facebooks Messenger-platform til at lette live kundesupport - https://facebook.com/about/privacy/
  • MailChimp. Vi bruger MailChimp's nyhedsbrevplatform integreret med vores websted til at styre og køre e-mail-kampagner - https://mailchimp.com/legal/privacy/
  • Google Analytics. Vi bruger Google Analytics til at måle trafik på vores websted. Google har deres egen fortrolighedspolitik, som du kan gennemgå her. Hvis du vil fravælge sporing fra Google Analytics, skal du besøge Google Analytics-tilmeldingsside.
  • Twilio. Vi bruger Twilios tjenester til at informere dig via SMS om din ordrestatus og forsendelsesoplysninger - https://www.twilio.com/legal/privacy
  • Klarna. For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder overfører vi Klarna visse aspekter af dine personlige oplysninger, såsom kontakt- og ordreoplysninger, for at Klarna kan vurdere, om du kvalificerer sig til deres betalingsmuligheder og skræddersy betalingsmulighederne for dig. Generel information om Klarna kan du finde her. Dine personlige data håndteres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas privatlivspolitik. http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/da_da/privacy

Vi arbejder kun med behandlingspartnere, der er i stand til at sikre tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for dine personlige data. Vi videregiver dine personoplysninger til tredjeparter eller offentlige embedsmænd, når vi er juridisk forpligtet til at gøre det. Vi videregiver muligvis dine personoplysninger til tredjeparter, hvis du har givet dit samtykke, eller hvis der er andre juridiske grunde til det.

Hvordan sikrer vi dine data

Vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige data. Vi bruger sikre protokoller til kommunikation og overførsel af data (såsom HTTPS). Vi bruger anonymisering og pseudonymisering, hvor det er passende. Vi overvåger vores systemer for mulige sårbarheder og angreb. Vi opretholder tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger designet til at give rimelig beskyttelse af dine personoplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring. Sikkerhedsforanstaltningerne inkluderer firewalls, datakryptering, fysisk adgangskontrol til vores datacentre og kontrol af autorisation til informationsadgang. Mens vi er dedikeret til at sikre vores systemer og tjenester, er du ansvarlig for at sikre og opretholde privatlivets fred for dine adgangskoder og dine konto- / profilregistreringsoplysninger og kontrollere, at de personoplysninger, vi har om dig, er nøjagtige og aktuelle. Vi er ikke ansvarlige for at beskytte personlige data, som vi deler med en tredjepart, baseret på en kontoforbindelse, som du har godkendt.

Selvom vi gør vores bedste, kan vi ikke garantere informationssikkerheden. Vi lover dog at underrette egnede myndigheder om databrud. Vi giver dig også besked, hvis der er en trussel mod dine rettigheder eller interesser. Vi vil gøre alt, hvad vi med rimelighed kan, for at forhindre sikkerhedsbrud og hjælpe myndighederne, hvis der opstår brud.

Børn

Vi har ikke til hensigt at indsamle eller bevidst indsamle oplysninger fra børn. Vi målretter ikke børn med vores tjenester.

Cookies og andre teknologier, vi bruger

Vi bruger cookies og / eller lignende teknologier til at analysere kundeadfærd, administrere hjemmesiden, spore brugernes bevægelser og til at indsamle oplysninger om brugere. Dette gøres for at personalisere og forbedre din oplevelse med os.

Cookies - Små tekstfiler (typisk sammensat af bogstaver og tal) placeret i hukommelsen i din browser eller enhed, når du besøger et websted eller ser en besked. Cookies tillader et websted at genkende en bestemt enhed eller browser. Der findes flere typer cookies:

  • Sessionscookies udløber i slutningen af ​​din browsersession og giver os mulighed for at linke dine handlinger under den pågældende browsersession.
  • Vedvarende cookies gemmes på din enhed mellem browsersessioner, så vi kan huske dine præferencer eller handlinger på tværs af flere sider.
  • Førstepartscookies indstilles af det websted, du besøger.
  • Tredjepartscookies indstilles af et tredjepartswebsted, der er adskilt fra det websted, du besøger.

Cookies kan deaktiveres eller fjernes af værktøjer, der er tilgængelige i de fleste kommercielle browsere. Præferencerne for hver browser, du bruger, skal indstilles separat, og forskellige browsere tilbyder forskellige funktioner og muligheder.

Vi bruger muligvis udtrykkene "cookies" eller "lignende teknologier" ombytteligt i vores politikker for at henvise til alle teknologier, som vi kan bruge til at gemme data i din browser eller enhed, eller som indsamler oplysninger eller hjælper os med at identificere dig på den måde, der er beskrevet ovenfor.

Vi tilbyder bestemte webstedsfunktioner, tjenester, applikationer og værktøjer, der kun er tilgængelige ved brug af disse teknologier. Du er altid fri til at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser, installerede applikation eller enhed tillader det. Men hvis du afviser cookies eller andre lignende teknologier, kan du muligvis ikke drage fordel af bestemte webstedsfunktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer. Det kan også være nødvendigt, at du indtaster din adgangskode oftere under din browsersession. For mere information om, hvordan du kan blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, bedes du gennemgå din browser eller enhedsindstillinger.

Generelt giver disse teknologier vores sider, tjenester, applikationer og værktøjer mulighed for at gemme relevant information i din browser eller enhed og senere læse disse oplysninger for at identificere dig for vores servere eller interne systemer. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre lignende teknologier for at hjælpe med at sikre, at kun vi og / eller vores autoriserede tjenesteudbydere kan fortolke dem ved at tildele dem en unik identifikator, der kun er designet til fortolkning af os. Vi gemmer ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger på nogen af ​​vores cookies eller andre lignende teknologier.

Alle personlige oplysninger, som vi indsamler og gemmer ved brug af disse teknologier, opnås først gennem varsel og samtykke: Vi får dit samtykke ved at give dig gennemsigtig meddelelse om brug af teknologierne og give dig mulighed for at træffe et valg om at deaktivere disse teknologier som beskrevet ovenfor.

Vi bruger cookies til følgende formål:

  • Nødvendige cookies - disse cookies er nødvendige for at du kan bruge nogle vigtige funktioner på vores websted, såsom at logge ind. Disse cookies indsamler ingen personlige oplysninger.
  • Funktionalitetscookies - disse cookies giver funktionalitet, der gør brugen af ​​vores service mere bekvem og gør det muligt at give mere personaliserede funktioner. For eksempel kan de huske dit navn og din e-mail i formularer, så du ikke behøver at indtaste disse oplysninger igen næste gang.
  • Analytics-cookies - disse cookies bruges til at spore brugen og ydeevnen af ​​vores hjemmeside og tjenester
  • Annoncecookies - disse cookies bruges til at levere reklamer, der er relevante for dig og for dine interesser. Derudover bruges de til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce. De placeres normalt på hjemmesiden ved at reklamere med netværksoperatørens tilladelse. Disse cookies husker, at du har besøgt et websted, og disse oplysninger deles med andre organisationer såsom annoncører. Ofte vil målretnings- eller reklamecookies være knyttet til webstedsfunktionalitet leveret af den anden organisation.

Du kan fjerne cookies, der er gemt på din computer, via dine browserindstillinger. Alternativt kan du kontrollere nogle tredjepartscookies ved hjælp af en platform til forbedring af privatlivets fred som f.eks optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. For mere information om cookies, besøg allaboutcookies.org.

Datastyring

For alle vores tjenester er den dataansvarlige - det firma, der er ansvarlig for dit privatliv - shopmeraki.co Ltd.

Kontaktinformation

Vi vil altid høre fra vores kunder (især hvis du føler, at vi har svigtet dig eller kunne gøre det bedre).

Hvis du:

  • Har spørgsmål eller feedback om denne meddelelse
  • Ønsker, at vi holder op med at bruge dine oplysninger
  • Ønsker at udøve nogen af ​​dine rettigheder som beskrevet ovenfor eller have en klage

tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam, som vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Du kan kontakte vores privatlivsteam ved at sende os en linje på [e-mail beskyttet] eller ellers via kundeservice via websitet shopmeraki.co.

Ændringer i denne Privacy Policy

Vi forbeholder os ret til at foretage en ændring af denne fortrolighedspolitik.

Sidste ændring blev foretaget 14/04/2020.